Villkor


Om tjänsten

regelbevakning.se är en Internetbaserad programvarutjänst som utvecklas och tillhandahålls av ABH Utbildning och Rådgivning.


Privatperson och verksamheter som använder tjänsten måste skapa konton och sedan teckna prenumerationer för att komma åt reglerna. De första 14 dagarna av prenumerationen för ett huvudkonto erbjuder vi kostnadsfritt som ”prova på”-dagar.


Konton

Det första kontot du skapar är ett administrativt konto. Kontot ger tillgång till alla områden och regler i den verksamhet du valt. Kontot kan också användas för att skapa ytterligare konton till kollegor. Varje konto får bara användas av en användare, på en dator i taget.


Prenumerationer

För att få tillgång till reglerna krävs en gällande prenumeration, som kan beställas från profilen.


Administrationskontot hanterar alla eventuella extrakonton.


För att kunna använda extrakonton krävs att administrationskontot har en pågående prenumeration. Om administrationskontot sägs upp eller inte betalas kommer även samtliga extrakonton att upphöra.


Ångerrätt

Som beställare av denna tjänst på internet omfattas du av distans- och hemförsäljningslagen. Du har rätt till 14 dagars ångerrätt när du köper en tjänst. Vi har valt att alltid låta våra kunder få 14 dagars gratis test av tjänsten vilket motsvarar ångerrätten.